Nieuwjaarsconcert Harmonieorkest Apollo met vocal group LEF

Het Harmonieorkest van Apollo zorgt voor het heerlijke Weense tintje en natuurlijk ontbreekt de bekende Radetzkymars niet. Een sfeervol, vrolijk begin van het nieuwe jaar.

Muziekvereniging Apollo nodigt u van harte uit voor het traditionele Nieuwjaarsconcert op 8 januari 2023 om 11:30 uur in de Reggehof. APOLLO heeft voor u een gevarieerd programma samengesteld waarbij u dit jaar naast het Harmonieorkest van Apollo, vocal group LEF voor u optreedt. Ook samen klinken zij geweldig!

Een optreden van Vocal Group LEF is een muzikale beleving. Onder leiding van Merel Brunnekreef verrast LEF het publiek graag met originele en uitdagende stukken, die soms zelfs speciaal voor ze gearrangeerd worden.

De 18 jonge zangers performen met veel enthousiasme voornamelijk lichte muziek. De vier- tot zes stemmige arrangementen worden a capella of met pianobegeleiding uitgevoerd.

Na afloop kunt u een drankje nuttigen in de foyer en draait daar ook het Rad van Avontuur weer. Kaarten voor dit unieke nieuwjaarsconcert zijn niet nodig.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/nieuwjaarsconcert-apollo-apollo/08-01-2023-11-30

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter