1. Kunstvereniging Diepenheim met de Heerlijckheid Diepenheim genomineerd voor de Gouden Piramide

  Kunstvereniging Diepenheim met de Heerlijckheid Diepenheim genomineerd voor de Gouden Piramide

  De Gouden Piramide is de jaarlijkse Rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap in de architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Voor de Gouden Piramide komen opdrachtgevers van inspirerende en vernieuwende projecten in Nederland in aanmerking: gemeenten, waterschappen, provincies, stichtingen, particulieren, projectontwikkelaars, woningcorporaties, enzovoort. De rijksoverheid is van deelname uitgesloten.

 2. Reportage Delden in Toeractief

  Reportage Delden in Toeractief

  In de uitgave oktober-november 2015 van het tijdschrift Toeractief staat een reportage over Delden aan de hand van een wandeling (met arrangementen) over landgoed Twickel en door het centrum van Delden.

 3. Monumentenpuzzeltocht Delden

  Monumentenpuzzeltocht Delden

  In het kader van de Open Monumentendagen 2015 heeft VVV Hof van Twente de Monumentenpuzzeltocht door het centrum van Delden herzien en opnieuw uitgegeven.

 4. Het perfecte decembercadeau!

  Het perfecte decembercadeau!

  De decembermaand is alweer in aantocht! Vandaar dat het nu het juiste moment is om na te denken over het ideale decembergeschenk voor uw medewerkers en/of relaties. U bedankt hen toch ook het liefst met een cadeau waar ze echt iets mee kunnen?

 5. VVV Hof van Twente ontvangt meer bezoekers

  VVV Hof van Twente ontvangt meer bezoekers

  In juni jl. bleek uit een persbericht van Marketing Oost dat de toeristische sector een prima start kende en dat Overijssel een sterke groei laat zien over de eerste paar maanden van dit jaar. Al eerder gaven de ondernemers aan positieve verwachtingen te hebben voor 2015. Deze berichten sluiten aan bij de bezoekersaantallen van de website vvvhofvantwente.nl en de winkel in Delden.