1. Opening Jofferpad

  Opening Jofferpad

  Hoog in de bomen aan de Kleidijk in Diepenheim en aan de Wicherinksweg in Delden hangen de beide delen van het kunstwerk ‘Freulespoor’ van Theo van Delft. Dit kunstwerk, gerealiseerd in het kader van het canonproject van de provincie Overijssel, is een kunstzinnige verbeelding van het historische verhaal van de Freules van Beckum. Op vrijdag 1 april wordt het Jofferpad geopend door burgemeester Nauta van de gemeente Hof van Twente.

 2. Uitnodiging Startbijeenkomst Actieplan Vrijetijdseconomie

  Uitnodiging Startbijeenkomst Actieplan Vrijetijdseconomie

  De gemeente Hof van Twente heeft samen met ondernemers een Sociaal Economische Visie met daarbij behorende actieplannen opgesteld. Eén daarvan is de pijler Vrijetijdseconomie,een sector waar kansen en ambities om te groeien mogelijk en realiseerbaar zijn. Binnen het actieplan Vrijetijdseconomie zijn plannen en ideeën opgenomen om het vrijetijds-aanbod en de promotie te versterken. De ambitieuze doelstellingen dienen samen met de ondernemers in de vrijetijdseconomie gerealiseerd te worden.

 3. Stijging bezoek VVV Hof van Twente

  Stijging bezoek VVV Hof van Twente

  VVV Hof van Twente heeft, zowel op de websites als in de VVV winkel in Delden, in 2015 fors meer bezoekers mogen verwelkomen. Dit sluit aan bij het stijgende optimisme bij de consument en de positieve verwachtingen van de ondernemers over 2015.

 4. VVV Magazine Hof van Twente 2016 is gepresenteerd!

  VVV Magazine Hof van Twente 2016 is gepresenteerd!

  Ellen Nauta, burgemeester gemeente Hof van Twente, heeft vandaag het eerste exemplaar ontvangen van het VVV Magazine Hof van Twente 2016 boordevol toeristische informatie. Hof van Twente staat in 2016 in het teken van feest, o.a. vanwege het 15-jarig bestaan van de gemeente.

 5. Waardebonnenactie Advies op Maat - Prins Bernard Cultuurfonds

  Waardebonnenactie Advies op Maat - Prins Bernard Cultuurfonds

  Overijssel telt veel culturele vrijwilligersorganisaties en verenigingen. Al die vrijwilligers verrichten uitstekend werk. Toch is er soms ook behoefte aan professioneel advies. Bijvoorbeeld om nieuwe leden te werven, een website te ontwikkelen of een beleidsplan op te stellen.

 6. Steun de herbouw van de Eschmolen Delden

  Steun de herbouw van de Eschmolen Delden

  Stichting Eschmolen Delden – opgericht in 2010 – wil de molen in ere herstellen, het landschap compleet maken en het toerisme een impuls geven. Kortom: de Eschmolen herbouwen.

 7. VVV Magazine Hof van Twente 2016

  VVV Magazine Hof van Twente 2016

  In 2016 wordt het succesvolle VVV Magazine Hof van Twente opnieuw uitgegeven. Dit jaar is het hoofdthema feest, onder meer vanwege het 15-jarig jubileum van de gemeente Hof van Twente.