1. Marktonderzoek Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  Marktonderzoek Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  Om het wonen, werken en recreëren in de Hof van Twente nog aantrekkelijker te maken wordt er een Marktonderzoek Vrijetijdseconomie gehouden in de Hof van Twente. Om ook te weten wat er onder de inwoners leeft, vragen we uw mening als inwoner van de Hof van Twente.

 2. VVV fietsroute 15 jaar Hof van Twente met waardebonnen gepresenteerd

  VVV fietsroute 15 jaar Hof van Twente met waardebonnen gepresenteerd

  Op vrijdag 3 juni heeft burgemeester Ellen Nauta het eerste exemplaar van de VVV fietsroute 15 jaar Hof van Twente in ontvangst genomen. De route is gerealiseerd in het kader van het 15-jarig jubileum van de gemeente Hof van Twente. Om de beleving onderweg te vergroten, is er een uniek waardebonnenboekje aan toegevoegd.

 3. Stadswandeling Delden in herdruk

  Stadswandeling Delden in herdruk

  De Stadswandeling Delden is in herdruk gegaan. De wandeling is ca. 6 km lang en voert langs de historische bezienswaardigheden van Stad Delden.

 4. Fietsroute Waterrijck Diepenheim vernieuwd

  Fietsroute Waterrijck Diepenheim vernieuwd

  Op zondag 1 mei a.s. vindt de presentatie plaats van de vernieuwde fietsroute Waterrijck Diepenheim. Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan mevrouw Aarnink, dagelijks bestuurslid van waterschap Vechtstromen.

 5. Bankenroute Markelo vernieuwd

  Bankenroute Markelo vernieuwd

  Op zondag 17 april a.s. wordt, tijdens de Maarkelse Lente, de vernieuwde Bankenroute Markelo gepresenteerd. Speciaal voor kinderen is er deze dag een fotopuzzeltocht uitgezet. De Bankenroute Markelo is vanaf 17 april te koop bij de VVV en VVV Agentschappen in Hof van Twente.

 6. Loket Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  Loket Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  Onlangs is er gestart met het Loket Vrijetijdseconomie Hof van Twente. Ondernemers, evenementenorganisaties en particulieren kunnen hier terecht met onder meer vragen en nieuwe initiatieven op het gebied van vrije tijd.

 7. Nieuw: Jofferpad Diepenheim-Delden

  Nieuw: Jofferpad Diepenheim-Delden

  Op vrijdag 1 april jl. heeft Burgemeester Ellen Nauta het Jofferpad Diepenheim-Delden geopend. Het Jofferpad Diepenheim-Delden is een thematische wandelroute van ca. 20 km en voert langs diverse historische bezienswaardigheden.

 8. Nieuw bij de VVV: centrumplattegronden Hof van Twente

  Nieuw bij de VVV: centrumplattegronden Hof van Twente

  Vanwege de vraag naar gratis centrumplattegrondjes zijn er onlangs een vijftal plattegronden uitgebracht in de vorm van scheurblokken. Met behulp van deze plattegronden kan de toerist en/of recreant gemakkelijk de weg worden gewezen in de Hof van Twente.