1. Uitnodiging ondernemersbijeenkomst actieplan Vrijetijdseconomie

  Uitnodiging ondernemersbijeenkomst actieplan Vrijetijdseconomie

  De gemeente Hof van Twente heeft samen met ondernemers een Sociaal Economische Visie met daarbij behorende actieplannen opgesteld. Eén van de actieplannen is het actieplan Vrijetijdseconomie (VTE). De Vrijetijdseconomie is een sector waar kansen en ambities om te groeien mogelijk en realiseerbaar zijn.

 2. Wandelroute Stolpersteine in Goor gepresenteerd

  Wandelroute Stolpersteine in Goor gepresenteerd

  Op zaterdag 10 september is de nieuwe wandelroute Stolpersteine in Goor gepresenteerd tijdens de Open Monumentendagen Hof van Twente. Het thema van dit jaar ‘Iconen & symbolen’ is voor de Stichting Stolpersteine Goor en VVV Hof van Twente aanleiding geweest om de Stolpersteine in Goor te verbinden door middel van een wandelroute als drukwerk en als groepswandeling onder leiding van een gids.

 3. Cultuurcheque Cogas € 10.000 voor een goed idee!

  Cultuurcheque Cogas € 10.000 voor een goed idee!

  Cogas bestaat 50 jaar en stelt vanuit het Cogas Cultuurfonds € 10.000,- beschikbaar per aandeelhoudende gemeente voor een lokaal cultureel initiatief. Ook voor de gemeente Hof van Twente! Plaatselijke organisaties kunnen ideeën aandragen en op die manier meedingen naar de prijs van € 10.000.

 4. Stadsomroeper promoot de Hof bij Europees kampioenschap

  Stadsomroeper promoot de Hof bij Europees kampioenschap

  René Coupée, een ondernemer uit Delden, is een van de elf stadsomroepers uit België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk die strijden om de titel Europees Kampioen Stadsomroeper. De wedstrijd wordt gehouden op zaterdag 20 augustus in de Engelse stad Colchester in het graafschap Essex.

 5. Uitnodiging Leader-café

  Uitnodiging Leader-café

  Zet u zich in voor een duurzame plattelandseconomie in Zuidwest Twente? Heeft u ideeën die bijdragen aan levendige gemeenschappen, het versterken van bedrijvigheid in het buitengebied, de promotie van Zuidwest Twente of aan het verbinden van stad en platteland? Of wilt u zich laten inspireren door ideeën van anderen? Kom dan op 31 augustus a.s. naar het Leader-café!

 6. Investeren in de vrijetijdssector met PMPC 2.0

  Investeren in de vrijetijdssector met PMPC 2.0

  Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

 7. Marktonderzoek Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  Marktonderzoek Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  Om het wonen, werken en recreëren in de Hof van Twente nog aantrekkelijker te maken wordt er een Marktonderzoek Vrijetijdseconomie gehouden in de Hof van Twente. Om ook te weten wat er onder de inwoners leeft, vragen we uw mening als inwoner van de Hof van Twente.

 8. VVV fietsroute 15 jaar Hof van Twente met waardebonnen gepresenteerd

  VVV fietsroute 15 jaar Hof van Twente met waardebonnen gepresenteerd

  Op vrijdag 3 juni heeft burgemeester Ellen Nauta het eerste exemplaar van de VVV fietsroute 15 jaar Hof van Twente in ontvangst genomen. De route is gerealiseerd in het kader van het 15-jarig jubileum van de gemeente Hof van Twente. Om de beleving onderweg te vergroten, is er een uniek waardebonnenboekje aan toegevoegd.