1. Uitnodiging Ondernemersavond Hof van Twente

  Uitnodiging Ondernemersavond Hof van Twente

  Op dinsdag 14 november wordt een avond georganiseerd voor ondernemers over de vrijetijdseconomie in Hof van Twente en staat in het teken van samenwerken. Wat kunnen we samen opzetten en organiseren om het gebied nog aantrekkelijker te maken? Hoe kunnen ondernemers, winkeliers en evenementen elkaar versterken?

 2. Nieuw! Wandelnetwerkkaarten Twente

  Nieuw! Wandelnetwerkkaarten Twente

  Het vernieuwde Wandelnetwerk Twente bestaat uit meer dan 1.000 routes, met ieder hun eigen kleur. Om optimaal het Twentse landschap te kunnen beleven zijn door heel Twente zowel lange als korte wandelroutes gecreëerd. Stel je eigen ideale wandelroute samen door verschillende keuzepunten te combineren of pak een belevenisvolle bestaande route.

 3. Nieuw: Typisch Twente, glossy magazine

  Nieuw: Typisch Twente, glossy magazine

  Twente Marketing heeft de nieuwe glossy Typisch Twente onlangs gelanceerd. In de uitgave is volop aandacht voor de Hof van Twente, o.a. door de advertentie van de VVV i.s.m. de gemeente.

 4. Overijssel: samen voor elkaar, subsidie

  Overijssel: samen voor elkaar, subsidie

  De Provincie Overijssel heeft de subsidieregeling 'Lokale initiatieven' opengesteld. Een eenvoudige en mooie subsidieregeling speciaal voor kleinschalige projecten gericht op gezond bewegen, zelfstandig leven en noaberschap.

 5. Nieuw: Audiotour Zoutmuseum Delden i.s.m. izi.TRAVEL

  Nieuw: Audiotour Zoutmuseum Delden i.s.m. izi.TRAVEL

  In het najaar van 2016 hebben een aantal culturele instellingen op uitnodiging van de werkgroep Vrijetijdseconomie i.s.m. VVV Hof van Twente deelgenomen aan de workshop 'Maak je eigen audiotour' van izi.TRAVEL. Het Zoutmuseum in Delden is de eerste attractie die zelfstandig een audiotour heeft gerealiseerd!

 6. Fietsen in Twente, dwars door het groen

  Fietsen in Twente, dwars door het groen

  Aan ruimte, rust en bomen geen gebrek in Twente. Fietsers begroeten elkaa r en lachen vriendelijk. De haastmaatschappij lijkt hier ver weg. Redacteur Sander sprong op de e-bike en liet zich verrassen door het groene en dunbevolkte Twente.