1. Nieuw: Typisch Twente, glossy magazine

  Nieuw: Typisch Twente, glossy magazine

  Twente Marketing heeft de nieuwe glossy Typisch Twente onlangs gelanceerd. In de uitgave is volop aandacht voor de Hof van Twente, o.a. door de advertentie van de VVV i.s.m. de gemeente.

 2. Overijssel: samen voor elkaar, subsidie

  Overijssel: samen voor elkaar, subsidie

  De Provincie Overijssel heeft de subsidieregeling 'Lokale initiatieven' opengesteld. Een eenvoudige en mooie subsidieregeling speciaal voor kleinschalige projecten gericht op gezond bewegen, zelfstandig leven en noaberschap.

 3. Nieuw: Audiotour Zoutmuseum Delden i.s.m. izi.TRAVEL

  Nieuw: Audiotour Zoutmuseum Delden i.s.m. izi.TRAVEL

  In het najaar van 2016 hebben een aantal culturele instellingen op uitnodiging van de werkgroep Vrijetijdseconomie i.s.m. VVV Hof van Twente deelgenomen aan de workshop 'Maak je eigen audiotour' van izi.TRAVEL. Het Zoutmuseum in Delden is de eerste attractie die zelfstandig een audiotour heeft gerealiseerd!

 4. Fietsen in Twente, dwars door het groen

  Fietsen in Twente, dwars door het groen

  Aan ruimte, rust en bomen geen gebrek in Twente. Fietsers begroeten elkaa r en lachen vriendelijk. De haastmaatschappij lijkt hier ver weg. Redacteur Sander sprong op de e-bike en liet zich verrassen door het groene en dunbevolkte Twente.

 5. VVV Agentschap Goor is officieel geopend!

  VVV Agentschap Goor is officieel geopend!

  Het VVV Agentschap in Goor is vanochtend op feestelijke wijze officieel geopend als shop-in-shop bij Lekker Leuk aan het Weversplein in Goor. Mark van het Bolscher, kwartiermaker VVV Hof van Twente, overhandigde na een korte speech het VVV bord aan Marsha Plevier, eigenaresse van Lekker Leuk.

 6. Nieuw: Langs de Regge door Goor

  Nieuw: Langs de Regge door Goor

  Op vrijdag 16 juni jl. is de nieuwe wandelroute Langs de Regge door Goor gepresenteerd. Burgemeester Ellen Nauta en gedeputeerde Hester Maij hebben een verhaalbord onthuld en het eerste exemplaar van de route in ontvangst genomen.

 7. Fietser beste af in Overijssel!

  Fietser beste af in Overijssel!

  Hoera! De provincie Overijssel heeft de maximale score behaald in de Kwaliteitsmonitor van Fietsplatform Nederland. Deze beoordeelt de fietsroutenetwerken op kwaliteit en consumentenwaardering. Nadat Overijssel twee jaar geleden nog vier sterren behaalde, is vorige week het certificaat met vijf sterren uitgereikt. Een groot compliment aan het routebureau!