1. Bestel nu het Tourist info Magazine Hof van Twente 2013!

    Bestel nu het Tourist info Magazine Hof van Twente 2013!

    Het Magazine Hof van Twente 2013 boordevol toeristische informatie. Hof van Twente staat in 2013 in het teken van Oranje. In het voorjaar wordt namelijk de Oranjefietsroute Apeldoorn - Diepenheim - Bad Bentheim - Lingen gepresenteerd. En, 2013 is het startjaar van de viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden (2013 – 2015). Vanuit de zes grote kernen vertellen bekende inwoners van Hof van Twente in het magazine in dat kader over hun bijzondere relatie met het Nederlands Koningshuis in de rubriek Het Oranjegevoel van...

  2. VVV Hof van Twente gaat verder als Hof van Twente Toerisme

    Het zijn onzekere tijden in het toeristische werkveld: veranderende consumentenvraag, teruglopende lokale subsidies, meer nadruk op productontwikkeling en promotie, regionale samenwerking en het VVV-merk dat onder druk staat. Om het bestaansrecht en de continuïteit van de toeristische organisatie in Hof van Twente te waarborgen, vinden er een aantal veranderingen plaats.