1. Vernieuwde Stadswandeling Delden

  Vernieuwde Stadswandeling Delden

  Speciaal voor deze zomer zijn er door VVV Hof van Twente in samenwerking met diverse partijen een aantal routes opnieuw uitgebracht, waaronder de Stadswandeling Delden.

 2. Kwaliteitsimpuls routenetwerken

  Kwaliteitsimpuls routenetwerken

  Wandelaars en fietsers die de komende tijd gebruik maken van het Wandel- of Fietsnetwerk in Twente moeten rekening houden met aanpassingen in verband met werkzaamheden waarbij de netwerken sterk worden verbeterd.

 3. Twente laat de kunst spreken

  Twente laat de kunst spreken

  Onder de noemer ‘Twente laat de kunst spreken’ is zaterdag 9 mei een twaalf pagina tellende voorjaarsbijlage bij de NRC verschenen met bijzondere culturele activiteiten, tentoonstellingen, evenementen en arrangementen. Kortom een mix uit stad & streek die het aantrekkelijk maakt een bezoek aan Twente te brengen, voor één of meerdere dagen. De bijlage is gerealiseerd door o.a. VVV Hof van Twente, ondernemers en het Twents Bureau voor Toerisme.

 4. Bevrijdingswandeling en -fietstocht op 5 mei in Delden

  Bevrijdingswandeling en -fietstocht op 5 mei in Delden

  Dit jaar is het 70 jaar geleden dat Delden bevrijd werd. Om de mensen een goed beeld te geven van de herinneringen aan de oorlogsjaren, organiseert VVV Hof van Twente op dinsdag 5 mei, Bevrijdingsdag, een wandel- en fietsroute onder begeleiding met als thema bevrijding.

 5. Het meest maatschappelijke uitje van 2015: Wijngaard Hof van Twente

  Het meest maatschappelijke uitje van 2015: Wijngaard Hof van Twente

  Naast de verkiezing van Leukste uitje van Nederland en het leukste uitje per provincie lanceerde het Land van ANWB dit jaar óók de verkiezing van het ‘Meest maatschappelijke uitje van Nederland 2015’. Een ledenjury boog zich eerder over de 34 inzendingen en stelde een top 7 samen. Op 30 maart jl. werd de winnaar bekendgemaakt, gekozen door een vakjury.

 6. VVV Magazine Hof van Twente 2015 is gepresenteerd!

  VVV Magazine Hof van Twente 2015 is gepresenteerd!

  Ellen Nauta, burgemeester gemeente Hof van Twente, heeft vandaag het eerste exemplaar ontvangen van het VVV Magazine Hof van Twente 2015 boordevol toeristische informatie. Hof van Twente staat in 2015 in het teken van kunst, 70 jaar bevrijding, viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden en 25 jaar Vijf sterren Fietsroute.

 7. Wat is het ‘Meest maatschappelijke uitje van Nederland 2015?’

  Wat is het ‘Meest maatschappelijke uitje van Nederland 2015?’

  Naast de verkiezing van ‘Leukste uitje van Nederland’ en het leukste uitje per provincie lanceert het Land van ANWB in samenwerking met ANWB Vrijwilligers dit jaar óók de verkiezing van het ‘Meest maatschappelijke uitje van Nederland 2015’. Een ledenjury boog zich onlangs over de 34 inzendingen en stelde een top 7 samen. Op 30 maart wordt de winnaar bekendgemaakt, gekozen door een vakjury.

 8. Adverteer nu in het VVV magazine Hof van Twente 2015

  Adverteer nu in het VVV magazine Hof van Twente 2015

  In 2015 wordt het succesvolle toeristische VVV magazine Hof van Twente opnieuw uitgegeven. Dit jaar is er onder meer aandacht voor de hoofdthema’s Kunst in Hof van Twente en 70 jaar bevrijding. Via deze mailing krijgt u de gelegenheid om advertentieruimte te reserveren, vanaf € 175,-.

 9. Toeristisch samenwerkingsproject ZEB gepresenteerd!

  Toeristisch samenwerkingsproject ZEB gepresenteerd!

  Op zaterdag 29 november 2014 heeft Harry Scholten, wethouder financiën gemeente Hof van Twente, het eerste exemplaar ontvangen van de waaier met routes en arrangementen van het Toeristisch samenwerkingsproject Zuidermaten Elsenerbroek Bullenaarshoek (ZEB).

 10. Goor haalt de vakantiegangers op!

  Goor haalt de vakantiegangers op!

  Vanaf 6 juni t/m 12 september kunnen vakantiegangers, die vakantie vieren bij één van de 25 deelnemende vakantieadressen in Hof van Twente op de vrijdag gratis van hun vakantie-adres worden opgehaald en naar Goor worden gebracht. Natuurlijk worden ze ook weer gratis teruggebracht.