1. Stageplaats beschikbaar bij HofMarketing

  Stageplaats beschikbaar bij HofMarketing

  HofMarketing heeft zich ten doel gesteld het stimuleren van het wonen, werken en recreëren naar en binnen Hof van Twente. Hierbij wordt er samengewerkt op (Eu)regionaal, provinciaal, landelijk en thematisch gebied met als doel om de kernkwaliteiten in de gemeente Hof van Twente te versterken. Voor de periode september 2019-januari/februari 2020 zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair.

 2. Lancering nieuwe fietsroute Diepenheim

  Lancering nieuwe fietsroute Diepenheim

  Alles draait om de molen. Dat is de titel van een nieuwe fietsroute in Diepenheim, die Tweede Paasdag tijdens de Open Bedrijvendag Diepenheim werd gelanceerd. De fietsroute, een initiatief van het Toeristisch Platform Diepenheim en HofMarketing, staat in het teken van de 850ste verjaardag van watermolen Den Haller.

 3. Nieuw: Ontdek Delden met een korreltje zout

  Nieuw: Ontdek Delden met een korreltje zout

  Annie Schreijer-Pierik (Europarlementslid), Hester Maij (Gedeputeerde Provincie Overijssel) en Pieter van Zwanenburg (wethouder gemeente Hof van Twente) hebben vandaag de aftrap gegeven voor het nieuwe arrangement Ontdek Delden met een korreltje zout. Vanaf deze week kunnen inwoners en toeristen gebruik maken van dit nieuwe arrangement.

 4. Blogger en vlogger Mirre op Reis in Hof van Twente!

  Blogger en vlogger Mirre op Reis in Hof van Twente!

  Mirre was in het najaar 2018 op reis in Hof van Twente. In acht dagen heeft ze de veelzijdigheid van de prachtige Hof van Twente ontdekt en is ze in alle kernen geweest. Zo heeft ze gewandeld door de kasteeltuin van Twickel en Museum No Hero bezocht, getoerd in een oude eend langs de Diepenheimse galerieën en trekker gereden rijden bij de boer en wijn gedronken bij Wijngaard Hof van Twente.

 5. Familie Arshid uit Delden wint VVV Cadeaukaart!

  Familie Arshid uit Delden wint VVV Cadeaukaart!

  Tijdens de afgelopen editie van Kleurrijk in de Hof in Goor, heeft HofMarketing een quiz samengesteld met kennis over Hof van Twente inclusief enkele open vragen zodat HofMarketing kan proeven wat er leeft onder de inwoners.

 6. VVV Hof van Twente definitief onderdeel HofMarketing

  VVV Hof van Twente wordt definitief onderdeel HofMarketing Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 28 juni jl. hebben de aanwezige leden unaniem ingestemd met het overhevelen van de VVV activiteiten naar de stichting HofMarketing. Hiermee wordt VVV Hof van Twente per 1 juli a.s. onderdeel van de stichting HofMarketing die begin april is opgericht en is het lokale gastheerschap in Hof van Twente gewaarborgd.

 7. Restauratie Bakkersfiets de concurrent voltooid

  Restauratie Bakkersfiets de concurrent voltooid

  Na bijna drie jaar hard werken is de restauratie van bakkersfiets “de concurrent” van Museumboerderij Wendezoele voltooid. Afgelopen zaterdag 2 juni heeft de restaurateur Edwin Elfring de prachtig opgeknapte fiets in het bijzijn van vrijwilligers, sponsoren en bezoekers, officieel terug overhandigd aan de Wendezoele.

 8. HofMarketing van start met nieuwe huisstijl

  HofMarketing van start met nieuwe huisstijl

  Op vrijdag 1 juni jl. heeft directeur Wilco de Jong de nieuwe huisstijl van HofMarketing onthuld en een tipje van de sluier opgelicht van de concrete activiteiten die uitgevoerd gaan worden. De huisstijl is gerealiseerd door een unieke samenwerking van negen creatieve bureaus uit Hof van Twente en zal campagnematig zichtbaar worden onder de vlag wij zijn de hof.