Bestel nu het Tourist info Magazine Hof van Twente 2013!

Het Magazine Hof van Twente 2013 boordevol toeristische informatie. Hof van Twente staat in 2013 in het teken van Oranje. In het voorjaar wordt namelijk de Oranjefietsroute Apeldoorn - Diepenheim - Bad Bentheim - Lingen gepresenteerd. En, 2013 is het startjaar van de viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden (2013 – 2015). Vanuit de zes grote kernen vertellen bekende inwoners van Hof van Twente in het magazine in dat kader over hun bijzondere relatie met het Nederlands Koningshuis in de rubriek Het Oranjegevoel van...

Het Magazine Hof van Twente 2013 geeft informatie over het toeristisch-recreatieve aanbod in de gemeente Hof van Twente. Landgoederen, molens en kastelen, kunst en cultuur, actieve recreatie: de mogelijkheden zijn groot én uiteenlopend. Eveneens gevarieerd is het aanbod van horecagelegenheden en overnachtingaccommodaties. In het magazine staat het jaaroverzicht van de evenementen vermeld, evenals een impressie van arrangementen en vele tips voor een dagje uit. Hof van Twente Toerisme richt zich met deze uitgave voornamelijk op de toerist, maar het is ook interessant voor de recreant en inwoner van Hof van Twente.

Het Magazine Hof van Twente 2013 ligt op verschillende regionale, landelijke beurzen en is gratis af te halen bij onder meer de Tourist info in Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. Bekijk nu het magazine online of bestel een exemplaar via de webwinkel.

Hof van Twente Toerisme wenst een ieder een goed toeristisch jaar toe!