Nieuw: Kinderroute Diepenheim

Ontdek Diepenheim met de nieuwe avontuurlijke kinderroute door het bos, langs huizen en speeltuinen. Met behulp van foto’s kunnen kinderen de weg vinden. Onderweg zijn er allerlei opdrachten, waarmee uiteindelijk de code gekraakt kan worden van het codekastje. Dus kijk goed om je heen! De route is vier kilometer lang en start bij Herberg de Pol.

Waar te koop?
Ben je al enthousiast geworden? Dan kun je vanaf nu het speurboekje ophalen! Verkrijgbaar voor € 1 bij de Tourist Info Diepenheim in Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 en bij SprokZ, Grotestraat 49 in Diepenheim. De uitgave is ook te koop via de webshop.

Bestel de route hier online

Arrangement
Heb je binnenkort een kinderfeestje te vieren? In samenwerking met Herberg de Pol kun je de route lopen en na afloop is er voor elk kind een glaasje ranja en een zakje chips. De kosten zijn in totaal € 3 (€ 1 routeboekje en € 2 ranja en chips). Je hoeft de groep alleen maar van te voren aan te melden bij Herberg de Pol.

Op avontuur door Diepenheim, ontdek wat anders verborgen blijft!

Initiatief
De Kinderroute Diepenheim is een initiatief van het Toeristisch Platform Diepenheim en HofMarketing in nauwe samenwerking met Herberg de Pol.

Kinderroute Diepenheim
Kinderroute Diepenheim