Nieuw Sprookjespad Bentelo

Op zoek naar een leuk avontuur… Dat kan vanaf zaterdag 24 juni, want dan wordt het Sprookjespad namelijk officieel geopend. Wie het Sprookjespad volgt, maakt van alles mee. Een klein heksje heeft jullie hulp heel hard nodig!

Deze gezellige wandelroute start vanaf het kerkplein. Vanaf daar staan de aanwijzingen richting het bos en zal het Sprookjespad starten. De opening wordt een echt vrolijk feestje met leuke activiteiten waaronder; een springkussen, mogelijkheid tot schminken en nog veel meer leuks.

Een leuke middag voor jong en oud!

Sprookjespad
De route is gemarkeerd met houten paddenstoelen, deze wijzen je de weg van object naar object. De route is ca. 1,5 km en geschikt voor alle leeftijden. Doormiddel van de QR codes en een mobiele telefoon komt het verhaal nog meer tot leven en kun je de bijhorende opdrachten uitvoeren. Leuk om met het gezin, opa en oma, oppas, dagopvang, schoolklas of tijdens een kinderfeestje te bewandelen. (let op; niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn).

Met dank aan creatieve vrijwilligers
Het Sprookjespad is tot stand gekomen dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Zij hebben ontzettend veel werk verricht om dit sprookje tot werkelijkheid te laten komen. Heel veel dank hiervoor.

Sprookjespad Bentelo
Sprookjespad Bentelo

Opening
Op zaterdag 24 juni om 14.30 wordt het Sprookjespad geopend. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. De activiteiten van de feestelijke opening zullen tot 16.30 zijn.

Waar moet je zijn?
Parkeerplaats Kerk
Onze Lieve Vrouwestraat 3
7497 MA Bentelo

Uitnodigig opening
Uitnodigig opening