Magazine Hof van Twente 2023 gepresenteerd!

Tijdens de Vol Op Stoom Open Dag op zaterdag 1 april jl. werd het nieuwe Magazine Hof van Twente 2023 voor het eerst meegegeven. Ook dit jaar staat de uitgave weer boordevol toeristische informatie, evenementen en tops voor een dagje uit.

De vernieuwde uitgave van het Magazine Hof van Twente geeft informatie over het toeristisch-recreatieve aanbod in de gemeente Hof van Twente. Kunst en cultuur, landgoederen en kastelen, actieve recreatie of shoppen: de mogelijkheden zijn groot én uiteenlopend. De zes kernen worden uitgelicht en er staan een aantal evenementen vermeld.

Nieuw is het artikel over de natuur. Op twee pagina's wordt meer verteld over de bijzondere natuur in Hof van Twente. Uit onderzoek in samenwerking met MarketingOost is namelijk gebleken meer dan 16,2% van het totale grondoppervlak in de Hof natuur is.

Ook dit jaar zijn er QR-codes geplaatst om de verbinding te maken met de website visithofvantwente.nl. De lezer kan zo snel direct meer lezen, een route of recept downloaden of een video bekijken.

Tot slot ontbreekt ook het overzicht van zien & doen, horeca en overnachtingsmogelijkheden niet.

Bekijk het Magazine Hof van Twente 2023 online

Het magazine is gratis af te halen bij de VVV Informatiepunten in Hof van Twente en bij ondernemers. De toeristische ondernemers ontvangen de komende twee weken exemplaren voor de gasten.