​HofMarketing brengt nieuwe Citymap Hof van Twente uit

Na het succes van vorig jaar heeft HofMarketing ook dit jaar samen met toeristische ondernemers in Hof van Twente één complete kaart gemaakt met toeristische informatie en plattegronden van alle kernen. De compacte kaart is makkelijk opvouwbaar en ideaal voor onderweg.

Compact, compleet en vernieuwd
De nieuwe citymap moet aan elke toerist verstrekt worden en dus op elk nachtkastje liggen, dat is het doel van HofMarketing en de ondernemers. ‘’Wij willen graag zorgen voor een hoffelijk ontvangst en de bezoeker kennis laten maken met de veelzijdigheid van de Hof. Ook in deze coronatijd kunnen mensen genieten van de rust en ruimte in veelzijdig Hof van Twente. Vorig jaar is gebleken dat ondernemers en toeristen heel erg blij waren met de citymap. Voor dit seizoen is de verwachting niet anders’’, aldus Evelien Meijer van HofMarketing.

Op de citymap staan de fietsknooppunten vermeld en worden de bezienswaardigheden, horeca en overnachtingsmogelijkheden aangeduid met symbolen. De citymaps worden verspreid bij de toeristische verblijfsaccommodaties en zijn tijdens openingsuren gratis af te halen bij de volgende VVV Informatiepunten. Op = op.
- VVV Informatiepunt Markelo: Infocentrum Markelo, Goorseweg 1, Markelo
- VVV Informatiepunt Diepenheim: Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim
- VVV Informatiepunt Goor: Lekker leuk, Weversplein 5, Goor
- VVV Informatiepunt Delden: Readshop Express, Langestraat 19, Delden