Update corona: effect op activiteiten in Hof van Twente

Vanwege het coronavirus zijn er verschillende maatregelen getroffen door het Nederlandse Kabinet. Alle evenementen, voorstellingen en activiteiten in Nederland waar meer dan 100 personen aanwezig zijn worden t/m 6 april geannuleerd. Daarnaast moeten ook alle eet- en drinkgelegenheden dicht t/m 6 april. Dit geldt ook voor de gemeente Hof van Twente. Wij werken de website en agenda constant bij. Laat je informeren via onze kanalen en die van individuele organisaties voor updates!

Update corona: Effect op activiteiten

Alle horecagelegenheden hebben hun deuren moeten sluiten t/m 6 april. Eten bestellen en laten bezorgen kan vooralsnog wel. De winkels in Hof van Twente blijven vooralsnog open. Overnachten kan nog bij een aantal hotels.

Updates activiteiten & organisaties

Veel activiteiten en organisaties treffen eigen maatregelen. Houd de kanalen van individuele organisaties in de gaten voor extra updates over hun eigen maatregelen. Deze website met o.a. de online agenda houden we ook constant bij.

Ontbreekt er iets in onze communicatie? Heeft jouw organisatie andere maatregelen? Of biedt jouw organisatie een bepaalde dienst of oplossing aan tijdens deze weken (zoals crowdfunding, cadeaubonnen, thuisbezorging etc.). Laat het ons weten via en wij zorgen ervoor dat deze informatie wordt aangevuld en/of gedeeld.

VVV Informatiepunten

De VVV Informatiepunten in Markelo en Diepenheim zijn gesloten. De VVV Informatiepunten in Delden en Goor zijn vooralsnog geopend door de ondernemer zelf; de Readshop Express en LekkerLeuk, waarvoor onze dank!

De backoffice werkt vanuit huis en is te bereiken via info@visithofvantwente.nl en (mobiele) telefoon.

Informatie voor ondernemers

De gemeente Hof van Twente heeft op hofvantwente.nl/corona informatie gebundeld, speciaal voor ondernemers met informatie over regelingen.

Samen alert

Al met al is het een bijzondere situatie waarin we niet weten wat ons te wachten staat. Bovenal hopen we dat iedereen gezond en fit blijft! En dat we met zijn allen verspreiding kunnen beperken.

Algemene informatie coronavirus

Meer informatie over het coronavirus is te vinden op rivm.nl.