Nieuw: Ontdek Delden met een korreltje zout

Annie Schreijer-Pierik (Europarlementslid), Hester Maij (Gedeputeerde Provincie Overijssel) en Pieter van Zwanenburg (wethouder gemeente Hof van Twente) hebben vandaag de aftrap gegeven voor het nieuwe arrangement Ontdek Delden met een korreltje zout. Vanaf deze week kunnen inwoners en toeristen gebruik maken van dit nieuwe arrangement.

Het programma
Het pakket bestaat uit een rondleiding in het Zoutmuseum, een Twentse koffietafel bij Hotel Restaurant de Sevenster en een stadswandeling onder leiding van een gids door het historische centrum van Delden. Na het uitstrooien van het zout is de groep genodigden op pad gegaan en het bleek dat zelfs Deldenaren niet alles wisten van het Zoutmuseum en de historie van het Deldense centrum. Door deze unieke samenwerking kun je Delden dus zeker (her)ontdekken.

Samenwerking
HofMarketing is namens het Gidsenteam Delden partner in deze samenwerking en hoopt dat dit initiatief het begin wordt van nog meer samenwerking om zo Hof van Twente te verbinden en aantrekkelijker te maken voor inwoner, toerist en recreant.

Meer informatie of reserveren
Wil je meer informatie of reserveren om Delden te (her)ontdekken tijdens dit middagvullende programma? Neem contact op met het VVV Informatiepunt Delden, Langestraat 19, info@visithofvantwente.nl of telefonisch 074-3766363.