Adverteer nu in vernieuwd Toeristisch magazine Hof van Twente 2018 en op de centrumplattegronden!

VVV Hof van Twente geeft in 2018 een geheel vernieuwde uitgave uit van Toeristisch Magazine Hof van Twente 2018 en actuele centrumplattegronden met fietsknooppunten. U kunt hier nu in adverteren tegen een voordelig tarief!

Toeristisch magazine Hof van Twente 2018
De oplage is 15.000 exemplaren, formaat is 170 x 240 mm, binnenwerk is 115 gram HV Silk, FSC gecertificeerd. De uitgave wordt in heel 2018 als drukwerk verspreid via de VVV Informatiepunten, toeristische en recreatieve ondernemers, beurzen, evenementen etc. en online als bladermodule via de VVV website, social media en andere geïnteresseerde partijen.

Met korting - normale prijs
Ondernemers aangesloten bij de VVV (lidmaatschap of promotiepakket) ontvangen korting op de normale advertentietarieven. Nog niet aangesloten? Meldt u zich dan per direct aan (vanaf € 60,- per jaar) en krijg ook korting!

Extra promotie: voordeelcoupons in Magazine Hof van Twente 2018
Als aanvulling op uw advertentie kunt u een voordeelcoupon plaatsen in het Magazine Hof van Twente 2018. De kosten van de korting zijn voor uzelf, de drukkosten neemt de VVV voor haar rekening.

Centrumplattegronden 2018 per kern met fietsnetwerk
Per kern is er ruimte naast de plattegrond van de betreffende kern om te adverteren. De centrumplattegronden worden gratis verstrekt bij de VVV Informatiepunten, ondernemers, op beurzen en zijn als download beschikbaar op vvvhofvantwente.nl. Oplage 1.000 stuks per kern (Bentelo en Hengevelde gecombineerd). Vol = vol!

Bekijk de tarieven
Bekijk de formaten:
- Hele pagina
- Halve, kwart en achtste pagina
- Halve, kwart en achtste pagina

Impressie Cover Toeristisch Magazine Hof van Twente 2018
omschrijving