VVV bon verdwijnt en maakt plaats voor een nieuwe, eigentijdse VVV Cadeaukaart

‘Geven wordt nog leuker’ is de slogan waarmee VVV Nederland de vervanger van de vertrouwde papieren VVV Cadeaubon vanaf 1 november as. introduceert. De nieuwe VVV Cadeaukaart biedt van alle cadeaukaarten in Nederland het grootste cadeauaanbod in winkels én webshops. Bovendien is het bedrag wat op de cadeaukaart staat in delen te besteden.

Michaël van Straalen, voorzitter van MKB Nederland, ontving de eerste VVV Cadeaukaart uit handen van Kees van Wijk, Algemeen Directeur van VVV Nederland. De nieuwe cadeaukaart vervangt na 42 jaar de VVV bon. Michael van Straalen: “De nieuwe kaart die nu zowel online als in de winkelstraat is te besteden biedt een extra stimulans voor de e- en retailmarkt. Door de brede besteedbaarheid en het klassieke, betrouwbare imago van de VVV is de cadeaukaart een altijd passend cadeau.”

Erwin de Zeeuw, Directeur VVV Giftcards: “De traditionele papieren VVV Cadeaubon is de bekendste en meest favoriete cadeaubon van Nederland (*bron: GfK Gift Card Monitor 2016). Die positie willen we verder versterken. De VVV Cadeaukaart bereikt ook de groeiende groep jongeren die vooral online winkelt en keuzevrijheid waardeert. Niet alleen geven wordt leuker, ook krijgen!”

Fabian Paagman, Algemeen Directeur Paagman Boekwinkels in Den Haag: “Het grootste voordeel voor onze klanten is dat de kaart zowel in onze webshop als in de winkel besteed kan worden. Uit onderzoek blijkt bovendien dat ruim 60% van de cadeaukaarthouders gemiddeld tot de dubbele waarde van de kaart uitgeeft in de winkel en webshop waar zij hun aankoop doen. Meer klanten die meer kopen dus.”

DNB en AFM toezichthouders
De VVV Cadeaukaart voldoet aan de eisen van het Keurmerk Cadeaukaarten. De kaart is daarnaast 100% veilig. Alle gelden staan namelijk op een aparte stichting derdengelden rekening die onder toezicht van DNB en AFM valt.

De VVV Cadeaukaart is vanaf 1 november te koop bij de VVV's in Hof van Twente en op veel plaatsen te besteden.

Onderschrift beeld: Vlnr Fabian Paagman, Algemeen Directeur Paagman B.V., Michaël van Straalen, Voorzitter MKB Nederland, Kees van Wijk, Algemeen Directeur VVV Nederland