Word ook frontoffice medewerker bij VVV Hof van Twente

Om de toerist en recreant gastvrij te ontvangen, is VVV Hof van Twente op zoek naar frontoffice medewerkers die op vrijwillige basis de VVV Hof van Twente willen bemannen. Er wordt gewerkt in een bezetting van twee personen per dag(deel) van maandag t/m zaterdag (en bij evenementen ook op zondag) vanuit de vestiging aan de Langestraat 29 in Delden. Naast balie, winkel en telefoon behoren ook het verwerken van e-mailaanvragen en bestellingen uit de webwinkel tot de werkzaamheden. Een vergoeding van reiskosten is mogelijk.

VVV Hof van Twente zoekt frontoffice medewerkers die één of meerdere dagdelen beschikbaar zijn. Er wordt gewerkt op een authentieke toeristische locatie met ruime openingstijden en een streekgebonden winkelassortiment. Een gastvrijheidstraining waarbij aandacht wordt geschonken aan vaardigheden en kennis over Hof van Twente is onderdeel van het introductieprogramma. Heeft u belangstelling dan kunt u schriftelijk reageren naar VVV Hof van Twente, Postbus 219, 7470 AE Goor of per e-mail. Voor vragen kunt u contact opnemen met Lionne Wolberink. Ze is bereikbaar via telefoon 074-3766444 en e-mail l.wolberink@vvvhofvantwente.nl.

Naast VVV Hof van Twente in Delden, zijn er in Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo toeristische informatiepunten te vinden bij ondernemers en instellingen. Deze informatiepunten worden aangestuurd door VVV Hof van Twente. VVV Hof van Twente is dé toeristische organisatie op het gebied van marketing, evenementen, projecten en VVV / Tourist info voor Hof van Twente met de kernen Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo.