Mark van het Bolscher aan de slag als kwartiermaker bij VVV Hof van Twente

Mark van het Bolscher gaat per 1 april a.s. van start als kwartiermaker bij VVV Hof van Twente. Hij gaat in circa 2 dagen per week de VVV organisatie aansturen en voorbereiden op de inbedding in de nieuw te vormen brede marketingorganisatie in Hof van Twente. Mark is daarnaast docent/onderzoeker toerisme en recreatie bij de opleiding HTRO aan de Saxion Hospitality Business School in Deventer.

Mark van het Bolscher, woonachtig in Goor, heeft voordat hij docent werd bij Saxion, 10 jaar werkervaring opgedaan o.a. als directeur van de toenmalige VVV/ANWB in Nijkerk, marketingmanager van Regio VVV Zuid West Veluwe en project-/regiomanager Twente & Salland bij het Gelders Overijssels Bureau voor toerisme. Tijdens zijn werk bij Saxion is hij in contact gebleven met het toeristisch recreatieve werkveld via het Kenniscentrum Hospitality en als begeleider van diverse stage- en afstudeeropdrachten.

Saxion is als regionale kennis- en onderwijspartner altijd op zoek naar de samen- en wisselwerking met de toeristische branche. Zowel de beroepspraktijk/het werkveld als het onderwijsinstituut profiteren zo van wederzijdse kennisdeling.

Van het Bolscher gaat aan de slag met de verdere profilering en professionalisering van de vrijetijdseconomie (VTE) in Hof van Twente, samen met de betrokken stakeholders. Hij combineert deze werkzaamheden tussen 1 april en 31 december met zijn werk bij Saxion. Hij is als kwartiermaker verantwoordelijk voor:

  1. Het aansturen van de VVV-organisatie en deze voorbereiden op de inbedding in een nieuw te vormen brede marketingorganisatie vanuit het project Profilering/Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  2. Het inrichten van het lokale deel van de Twentse VTE-ketenorganisatie i.s.m. Twente Marketing en de lokale VTE ondernemers

  3. het ontwikkelen van een verdien- en participatiemodel waar alle VTE-ondernemers in de Hof van Twente aan bijdragen en bij willen horen.

Van het Bolscher: “Hof van Twente is een prachtige gemeente. De belangrijkste doelen voor de vrijetijdseconomie zijn meer overnachtingen en bestedingen, meer dan tevreden gasten die ambassadeurs worden, modern gastheerschap en effectieve promotie en marketing. Samen met alle betrokkenen wil ik daar graag aan bijdragen.`