Gastenboerderij de Ziel winnaar Nederlandse Bed & Breakfastprijs Pronkkamer 2016

De winnaar van de Nederlandse Bed & Breakfastprijs Pronkkamer 2016 is Gastenboerderij de Ziel in Diepenheim. Op dinsdag 8 november jl. hebben Paul en Hanneke Caumanns de prijs in ontvangst genomen.

Voor de 15e keer is er een winnaar van de Nederlandse Bed & Breakfastprijs. De prijs voor werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Pronkkamerdag, bij de winnaar van 2015, Corriene en Paul Reesink van Pronkkamer De Oliemolen in het Limburgse Heerlen.

Winnaar van de Nederlandse Bed & Breakfastprijs 2016 is geworden

Pronkkamer Gastenboerderij De Ziel

Gastenboerderij De Ziel ligt op het Landgoed Westerflier bij het kasteel- en kunststadje Diepenheim. Sinds 2004 runnen Paul en Hanneke Caumanns in de door hen sfeervol verbouwde Saksische schuur een Bed & Breakfast. Er zijn 4 gastenkamers met veel authentieke elementen, antieke meubels en met elk een eigen badkamer. In de gezellige en zeer ruime huiskamer staat een 3,5 m lange tafel waaraan het ontbijt, met veel streekproducten, wordt geserveerd op prachtig Bunzlau servies. Van hieruit heeft men een schitterend uitzicht over de landerijen. De kamers worden verhuurd op basis van Bed & Breakfast maar het geheel is ook zeer geschikt voor groepen tot maximaal 12 personen. De grote tuin heeft heerlijke ligstoelen en een hangmat.

Belangrijke kenmerken zijn rust, ruimte, comfort, gastvrijheid, natuur en cultuur.