Investeren in de vrijetijdssector met PMPC 2.0

Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

Ter stimulering van de Vrijetijdseconomie in Overijssel, hebben de Provinciale Staten onlangs het programma Gastvrij Overijssel vastgesteld. Eén van de onderdelen van het programma Gastvrij Overijssel is een subsidieregeling voor het ontwikkelen van Product Markt Partner Combinaties (PMPC's). Maximale subsidie per aanvraag is € 50.000. Voor 2016 is € 600.000 beschikbaar. Voor 2017, 2018 en 2019 zijn er per jaar twee tranches van € 300.000 beschikbaar. In 2016 kunt u aanvragen indienen van 1 september tot 3 oktober, 19.00 uur.

Heeft u een vernieuwend idee dat een verrijking kan betekenen voor het toeristische aanbod in Overijssel èn heeft u (één of meerdere) partners waarmee u dat zou kunnen ontwikkelen, bekijk dan de website: www.overijssel.nl/pmpc.

Wordt u enthousiast van wat u leest, kom dan eens praten over wat de gemeente Hof van Twente hierin voor u kan betekenen. U kunt hiervoor contact opnemen met Harry van der Mark (allround medewerker economie en leefbaarheid), via h.vandermark@hofvantwente.nl of breng een bezoek aan het Loket Vrijetijdseconomie dat elke woensdagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur plaatsvindt in het gemeentehuis in Goor. Aanmelden is gewenst via info@hofvantwente.nl.