VVV fietsroute 15 jaar Hof van Twente met waardebonnen gepresenteerd

Op vrijdag 3 juni heeft burgemeester Ellen Nauta het eerste exemplaar van de VVV fietsroute 15 jaar Hof van Twente in ontvangst genomen. De route is gerealiseerd in het kader van het 15-jarig jubileum van de gemeente Hof van Twente. Om de beleving onderweg te vergroten, is er een uniek waardebonnenboekje aan toegevoegd.

Ontdek de veelzijdigheid van de Hof van Twente aan de hand van deze jubileumfietsroute Hof van Twente 15 jaar.

VVV fietsroute 15 jaar Hof van Twente
De jubileum fietsroute 15 jaar Hof van Twente is ca. 90 km lang en gaat door alle kernen. De route is uitgezet met behulp van de fietsknooppunten. Starten kan dan ook vanuit elke kern en bij elk knooppunt. De routebeschrijving is gratis af te halen bij de VVV’s in de Hof van Twente en deelnemende ondernemers of hier te downloaden. Voor de liefhebber is de route ook als gps-bestand beschikbaar.

Waardebonnen 15 jaar Hof van Twente
In de Hof van Twente zijn er tal van bezienswaardigheden, gezellige terrassen en goede restaurants om even uit te rusten. Om het nog aantrekkelijker te maken, hoort bij de VVV fietsroute 15 jaar Hof van Twente het boekje Waardebonnen 15 jaar Hof van Twente, met een divers aanbod: een gratis kop koffie, voordeel op een ontbijt, lunch of diner, korting op de entree of zelfs op een verblijf. De gratis uitgave is af te halen bij de VVV’s in de Hof van Twente en deelnemende ondernemers of hier te downloaden.