VVV Hof van Twente gaat verder als Hof van Twente Toerisme

Het zijn onzekere tijden in het toeristische werkveld: veranderende consumentenvraag, teruglopende lokale subsidies, meer nadruk op productontwikkeling en promotie, regionale samenwerking en het VVV-merk dat onder druk staat. Om het bestaansrecht en de continuïteit van de toeristische organisatie in Hof van Twente te waarborgen, vinden er een aantal veranderingen plaats.

Vanaf 1 januari jl. is de naam VVV Hof van Twente gewijzigd in Hof van Twente Toerisme. Om de consument nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft de toeristenorganisatie in Hof van Twente met de Twentse collega's besloten tot de oprichting van een regionaal samenwerkingsverband. Hiermee wordt de verbinding tot stand gebracht tussen lokaal en regionaal gastheerschap, waardoor onder meer de toeristische informatie toegankelijker zal worden door middel van een nieuwe Twentse website. De nieuwe huisstijl met de Twentse vlag en het internationale symbool voor toeristische informatie, de 'i', wordt in 2013 in heel Twente gepresenteerd.

Toeristische informatie van de voormalige VVV Hof van Twente wordt aangeboden via de vestingen Delden Tourist info (voorheen VVV Delden), Diepenheim Tourist info (voorheen VVV Diepenheim), Goor Tourist info (voorheen VVV Goor) en Markelo Tourist info (voorheen VVV Markelo). Via het folderservicepunt Hengevelde Tourist info en bij het Bentelo Tourist i-punt. Verder zijn er in de kernen 24-uurs informatiezuilen te vinden. Via www.hofvantwenteinfo.nl wordt informatie verkregen over onder meer evenementen, attracties, eten en drinken, en slapen.

Mocht u contact op willen nemen, dan kan dat via info@hofvantwenteinfo.nl. Hof van Twente Toerisme omvat naast Tourist info ook de afdelingen marketing, evenementen en projecten.